Disclaimer

Algemene informatie met betrekking tot de website en webwinkel van Liefs van Maike

De producten en informatie getoond op deze website en in de webwinkel zijn bedoeld voor verkoopdoeleinden. Met de grootst mogelijke nauwkeurigheid en zorgvuldigheid zijn de prijzen en beschrijvingen van de producten en diensten vastgesteld. Toch kunnen wij je niet garanderen dat de getoonde informatie en prijzen altijd juist en/of actueel zijn. Om die reden zijn de getoonde prijzen altijd onder voorbehoud van eventuele wijzigingen voor, tijdens of na het aankoopproces wanneer duidelijk blijkt dat de prijzen abusievelijk fout zijn vermeld. Je kan geen claims leggen op basis van onjuiste product- en/of prijsinformatie. Tevens kunnen wij je niet volledig garanderen, dat de webwinkel altijd correct werkt en vrij is van virussen.

Liefs van Maike doet er alles aan zo zorgvuldig mogelijk de juistheid van de informatie en de getoonde prijsinformatie te waarborgen en voor een veilige webwinkelomgeving te zorgen. Regelmatig vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de website en webwinkel. Dit vanzelfsprekend om alles up-to-date te houden en wijzigingen door te voeren. Ondanks al onze inspanningen kan het voorkomen dat er onvolkomenheden of fouten op liefsvanmaike.nl zijn/worden gepubliceerd. Mocht dat zo zijn en je komt er één tegen, neem dan even contact met ons op, via info@liefsvanmaike.nl, zodat wij de fout zo snel mogelijk kunnen herstellen.

Wijzigingen

Wij behouden ons, zoals hiervoor reeds is beschreven, het recht voor te allen tijde wijzigingen aan te brengen met betrekking tot de webwinkel, prijsinformatie en de disclaimer zonder hier vooraf een aankondiging van te doen.

Intellectueel eigendom

De getoonde informatie op deze website behoort toe aan Liefs van Maike gevestigd te Lichtenvoorde. De informatie is bedoeld om jou te informeren en jou de mogelijkheid te geven de getoonde producten te kopen in de webwinkel.

Toepasselijk recht

Op deze disclaimer is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden voorgelegd aan de rechter van het arrondissementsdistrict, waarbinnen Liefs van Maike valt.

Opgemaakt te Lichtenvoorde, 12 oktober 2021

© 2021 - 2023 Liefs van Maike | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel