Sorteer op

Kaarthouders

Door de lichte look past ons houtwerk in ieder interieur en bij elke kaartkleur. Elk item is handgemaakt en wordt met zorg afgewerkt.

Ons hout wordt gezaagd door mijn broer Niek Hulzink. Hij heeft zijn eigen timmerbedrijf Niek's Timmerwerken in Lichtenvoorde en samen trekken wij ons - wanneer er weer voorraad nodig is - terug in zijn mooie, ruime werkplaats. Daar zaagt hij het hout op maat, waarna wij zelf verder kunnen met het kantjes frezen en gaten boren. Vervolgens wordt alles met de hand geschuurd, zodat ons houtwerk de zachte look en feel krijgt, die wij er zo graag aan geven. 

Je leest het .. Het is een arbeidsintensief proces, maar daar heb je ook wat voor: Een product dat met liefde en zorg gemaakt is.

Let op: Doordat al ons houtwerk met de hand gemaakt is en het hier een natuurlijk product betreft, kunnen de items soms iets van elkaar verschillen. Houtnerven en andere 'schoonheidsfoutjes' in het hout maken het product tot wat het is: Uniek.

Ondanks dat wij veel aandacht besteden aan de fotografie van onze producten, kan het product in werkelijkheid iets afwijken van de foto.

         

© 2021 - 2022 Liefs van Maike | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel