Over Maike

Het beste van twee werelden vind je in de combinatie ervan.

In 2019 begon ik met het schrijven van gedichtjes. Eerst deelde ik ze alleen op social media, maar al gauw kwam er de vraag of ik ze af kon laten drukken. Zo startte ik met het verkopen van mijn teksten in een kleine webwinkel naast het coachen en schrijven in opdracht wat ik al deed binnen mijn bedrijf Op Gevoel. Omdat ik het webwinkeldeel zo leuk vond en ik mijn creativiteit meer de ruimte wilde geven, besloot ik dat het roer om moest: Het coachen liet ik los en er kwam een andere bedrijfsnaam met een nieuwe website: Liefs van Maike was geboren.

Ik schrijf en creëer om me te uiten, zo leef ik binnenstebuiten.

Doordat ik erachter kwam dat mijn creativiteit niet alleen in het schrijven van teksten zit, maar ook in het werken met mijn handen en het maken van mooie dingen, combineer ik deze twee prachtige werelden nu. Liefs van Maike staat dan ook voor unieke, eigen teksten en fijne handgemaakte, getekende en/of ontworpen producten, die samen het ideale liefdevolle cadeautje vormen voor de ander, maar vooral ook voor jezelf.
 

                          

Maike Hulzink

Zoals mijn bedrijfsnaam al doet vermoeden, is mijn naam Maike. Ik ben 39 jaar en trotse moeder van Siem (11) en Evi (9). Samen met mijn jeugdliefde Frank en onze twee schatten van kinderen woon ik in Lichtenvoorde. Naast mijn liefde voor schrijven en creatief bezig zijn, hou ik van filosoferen, heerlijk (uit)eten en goede gesprekken. Ik wandel, lees en reis graag en kan erg genieten van het kijken naar goede films en series. Mijn werkzame leven begon als juf op de basis- en later middelbare school. Toen ik moeder werd en mijn kinderen zag opgroeien, ontstond er voor mij tijd en ruimte om na te denken over wat ik zelf écht graag wilde. Als kind schreef ik al veel en ik knutselde bijna elke dag. Cadeautjes maken en inpakken, vond ik toen al het einde. Hoe leuk is het dan dat ik nu mijn eigen webwinkel heb en mijn woorden als cadeautje(s) met de wereld mag delen?! Ik geniet. Elk dag weer!
 

© 2021 - 2022 Liefs van Maike | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel