Over

Het beste van twee werelden vind je in de combinatie ervan.

In 2019 begon ik met het schrijven van gedichtjes. Eerst deelde ik ze alleen op social media, maar al gauw kwam er de vraag of ik ze af kon laten drukken. Zo startte ik met het verkopen van mijn teksten in een kleine webwinkel naast het coachen en schrijven in opdracht wat ik al deed binnen mijn bedrijf Op Gevoel. Omdat ik het webwinkeldeel zo leuk vond en ik mijn creativiteit meer de ruimte wilde geven, besloot ik dat het roer om moest: Het coachen en schrijven in opdracht liet ik los, er kwam een andere bedrijfsnaam met een nieuwe website en er groeide een breder, mooier én vooral kleurrijker assortiment: Liefs van Maike was geboren.

Ik schrijf en creëer om me te uiten, zo leef ik binnenstebuiten.

Doordat ik erachter kwam dat mijn creativiteit niet alleen in het schrijven van teksten zit, maar ook in het werken met mijn handen en het maken van mooie dingen, combineer ik deze twee prachtige werelden nu. Liefs van Maike staat dan ook voor unieke, eigen teksten en fijne (voor het grootste deel) handgemaakte producten, die samen óf apart het ideale liefdevolle cadeautje vormen voor de ander, maar vooral ook voor jezelf.

         

Maike

Ik ben Maike, 38 jaar en trotse moeder van Siem (11) en Evi (9). Samen met mijn jeugdliefde Frank en onze twee schatten van kinderen woon ik in Lichtenvoorde. Naast mijn liefde voor schrijven en creatief bezig zijn, hou ik van filosoferen, heerlijk (uit)eten en goede gesprekken. Ik wandel, lees en reis graag en kan erg genieten van het kijken naar goede films en series. Mijn werkzame leven begon als juf op de basis- en later middelbare school. Toen ik eenmaal moeder werd en mijn kinderen zag opgroeien, kwam er voor mij pas de ruimte om na te denken over wat ik zelf écht graag wilde. Als kind schreef ik al veel en ik knutselde bijna elke dag. Cadeautjes maken en inpakken, vond ik het einde. Hoe leuk is het dan dat ik nu mijn eigen webwinkel heb?!

Over ONS

Op de Liefs van Maike site spreek ik soms over "we" alsof ik (al) een heel team achter me heb staan. Nou, dat is niet het geval, maar wel één heel belangrijk iemand. Want als het aankomt op computertechniek en de boekhouding dan moet ik toch echt bij mijn man Frank zijn. Hij is mijn steun en toeverlaat privé, maar ook binnen mijn bedrijf en helpt me waar nodig met het inkopen van materiaal, drukbestanden controleren en brainstormen over nieuwe producten en aanpassingen in de shop. Je ziet hem en onze kids op de foto's hierboven. Ondernemen doe je namelijk niet alleen, het hele gezin leeft en denkt mee. En geloof me .. Niets is fijner dan de steun van de mensen om je heen als je bouwt aan je droom.

© 2021 - 2022 Liefs van Maike | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel