Herroepingsrecht en Bedenktijd

Heb je spijt van je aankoop of had je een andere verwachting van de producten? Je hebt de mogelijkheid de aankoop zonder opgave van redenen te herroepen gedurende 14 dagen na ontvangst. Tijdens deze bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Lees ook onze algemene voorwaarden.

Let op: Heb je gekozen voor een op maat gemaakt product? Dan is het helaas niet mogelijk om je bestelling te retourneren of te ruilen, omdat deze speciaal voor jou gemaakt is.

Hoe werkt het?

Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst aan via info@liefsvanmaike.nl, zodat we weten dat we een retourzending kunnen verwachten. Een e-mail met de nodige informatie (naam, ordernummer en welke producten je terugstuurt) is voldoende. Eventueel mag je het herroepingsformulier invullen en bij je retourzending voegen.

Ons herroepingsformulier kun je hier downloaden.

Pak het onbeschadigde product goed en zorgvuldig in, liefst in de originele verpakking, om beschadigingen onderweg te voorkomen. Bewaar ook altijd het verzendbewijs van je retourzending.

Nadat wij de retourzending in goede orde hebben ontvangen, ontvang je het aankoopbedrag van het desbetreffende product (excl. verzendkosten) binnen 14 dagen terug. Mocht je ervoor kiezen je gehele bestelling terug te sturen, ontvang je het totaal van de factuur inclusief verzendkosten retour. Kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de consument. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

Stuur je retourzending naar:
Liefs van Maike
Aaltenseweg 61
7131 NB Lichtenvoorde

Vragen?

Heb je vragen over ons retourbeleid? Mail naar info@liefsvanmaike.nl. We helpen je graag!

© 2021 - 2023 Liefs van Maike | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel