Wholesale

Alle Liefs van Maike kaarten zijn beschikbaar voor wholesale!

Ben jij enthousiast en wil je ze graag opnemen in het assortiment van jouw online of fysieke winkel? Geweldig! Ik verwelkom je met veel plezier als nieuwe wederverkoper. Neem contact met me op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@liefsvanmaike.nl dan plannen we een belafspraak. In dat gesprek kunnen we jouw wensen bespreken en elkaar leren kennen. Vervolgens mail ik je een passend overzicht van inkooprijzen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

De andere Liefs van Maike producten lenen zich ook voor wederverkoop. Houd er wel rekening mee dat het hierbij gaat om handwerk en dit consequenties heeft voor de levertijd. Heb je daarin (ook) interesse? Laat het me weten. In overleg is er heel veel mogelijk.

Liefs van Maike kaarten & producten zijn te koop bij:

Base Elf - Gouda
KnUS Zusje - Dongen
Verras met gevoel - Zelhem

 

              
 

Maatwerk

Misschien heb je een mooie tekst weten te vinden in de webshop. Een tekst die klopt en bij jou of het moment past. Het kan ook zijn, dat de woorden nét niet aansluiten op jouw wensen en wat jij graag wil zeggen. Weet dan, dat ik naast mijn eigen teksten ook met liefde op maat teksten schrijf. Dat kan een quote zijn voor je bedrijf, een gedicht voor je moeder, een tekst voor social media of je website. 

Hetzelfde geldt voor grotere bestellingen, bijvoorbeeld voor kerstpakketten. Er is veel op maat en naar jouw wens(en) te maken. Ik denk met plezier met je mee! Neem contact met me op. We plannen dan een telefonisch kennismakingsgesprek en kijken van daaruit verder.


 

© 2021 - 2023 Liefs van Maike | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel