Wholesale

Alle Liefs van Maike kaarten - groot, normaal én klein - zijn beschikbaar voor wholesale!

Ben jij enthousiast over de kaarten en wil je ze graag opnemen in het assortiment van jouw online of fysieke winkel? WAUW, dat is geweldig! Neem even contact op via het contactformulier. Mailen of bellen mag ook. Met veel plezier sturen we je een setje kaarten toe, zodat je vrijblijvend kennis kunt maken. Daarbij mailen we je een overzicht van inkooprijzen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

Onze andere producten bieden we eveneens aan voor wederverkoop. Heb je daarin (ook) interesse? Stuur gewoon even een berichtje. In overleg is er heel veel mogelijk. Houd er wel rekening mee dat het hierbij gaat om handwerk en dit consequenties heeft voor de levertijd.

De producten van Liefs van Maike zijn al te koop bij:

  • Base Elf - Gouda
  • Verras met gevoel - Zelhem
     

Maatwerk

Misschien heb je een mooie tekst weten te vinden in de webshop. Een tekst die klopt en bij jou of het moment past. Het kan ook zijn, dat de woorden nét niet aansluiten op jouw wensen en wat jij graag wil zeggen. Weet dan, dat ik naast mijn eigen teksten ook met liefde op maat teksten schrijf. Dat kan een quote zijn voor je bedrijf, een gedicht voor je moeder, een tekst voor social media of je website. 

Hetzelfde geldt voor grotere bestellingen, bijvoorbeeld voor kerstpakketten. Er is veel op maat en naar jouw wens(en) te maken. Ik denk met plezier met je mee! Neem contact met me op. We plannen dan een telefonisch kennismakingsgesprek om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

© 2021 - 2022 Liefs van Maike | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel